11.10.10

Το ευρω πού μας έχει βοηθήσει τελοσπάντων?????Θα μας πει κανείς??




Κάποιος τέλος πάντων πρέπει να ρωτήσει δημοσίως την Κυβέρνηση και όλους τους υπολοίπους 300 ποία τα οφέλη του Ελληνικού λαού από την είσοδό μας στην...

Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ;

Διότι απ’ ότι βλέπω οι μόνοι που ωφεληθήκανε είναι οι εθνικοί εργολάβοι, τα πολυεθνικά σούπερ μάρκετ και οι κλέφτες πολιτικοί!! Αυτοί δε οι τελευταίοι αποκτήσανε πολύ πλούτο κλέβοντας τον ιδρώτα του λαού σε σκληρό νόμισμα, το οποίο μπορούν να εξάγουν πλέον νομίμως.

Μπήκαμε στην Ευρώπη υποτίθεται για να καλυτερεύσει η ζωή μας, και αμέσως με τις υπογραφές μας καταδικάσανε σε θάνατο…. απωλέσαμε εθελοντικώς το πιο πολύτιμο εθνικό αγαθό, πού είναι αναπόσπαστο κομμάτι, αυτού που λέγεται Εθνική Κυριαρχία, δηλαδή το δικαίωμα της δημιουργίας του χρήματος!!!!

ΟΛΑ τα σημερινά προβλήματα αρχίζουν και τελειώνουν με αυτό. Δυστυχώς οι διεθνείς τραπεζίτες έχουν πλέον στο χέρι όλους τους πολιτικούς του κόσμου με μερικές εξαιρέσεις προς το παρόν, όπως αυτήν του Chávez της Venezuela του Mahmoud Ahhmadinejad του Iran και τον Kim Jong της Βόρειας Κορέας. Όταν ο Γερμανός υπουργός του Χίτλερ και εγκληματίας πολέμου, Walther Funk, έγραψε το βιβλίο Ευρωπαϊκή Ένωση το 1940, μιλούσε μόνον για σταθερές ισοτιμίες νομισμάτων εντός της Ενώσεως και όχι για κοινό νόμισμα!!. Το Ευρώ είναι εφεύρημα των Bilderberg’s το 1954!!! Διότι κατ’ αυτόν τον τρόπο, με την δημιουργία και τον έλεγχο του χρήματος, από τους διεθνείς τραπεζίτες, και όχι από τα κράτη, γίνεται πολύ εύκολο να εξαθλιώσει κάποιος τραπεζίτης οικονομικώς τους Λαούς και κατόπιν να τούς καταδυναστεύσει καταντώντας τους οικονομικούς σκλάβους!!! Μόνον οι λίγοι οι πιο έξυπνοι ή οι πιο ευσυνείδητοι από τους υπολοίπους, ευρωπαίους πολιτικούς κράτησαν τους λαούς τους προσωρινά έξω από την παγίδα του Ευρώ!!! Δηλαδή αυτοί της Αγγλίας , Δανίας και Σουηδίας ( Αυτοί δανείζονται από την δική τους κεντρική τράπεζα πού αν και είναι και αυτές στα χέρια των διεθνών τραπεζιτών, είναι εύκολος ο δανεισμός!!!!!) Δεν αναφέρομαι καθόλου στα νεοεισαχθέντα κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ και την Κύπρο γιατί αυτά τα κυβερνούν πολιτικοί σαν τους δικούς μας, ασυνείδητοι και πουλημένοι στα τραπεζικά συμφέροντα, με πιθανή εξαίρεση τον νέο πρόεδρο της Ουγγαρίας Laszlo Solyom!! Πολιτικοί, εφημερίδες τηλεοράσεις, μας έχουν κάνει το κεφάλι καζάνι με το έλλειμμα!!! Εγώ με το απλό μου μυαλό λέγω το εξής: Ας υποθέσουμε ότι το θαύμα έγινε, ξεχρεώσαμε τα 400 δις!!!!!! και το έλλειμμα κατέβηκε στο 3%.!!!!!....Και λοιπόν;….. ποίο το όφελος για τον λαό;;;;… Δανειζόμενοι το 3% του Εθνικού προϊόντος κάθε χρόνο, σημαίνει δάνεια από τους τοκογλύφους το λιγότερο 6 δις τον χρόνο επί του παρόντος !!! Πάλι ο λαός κάθε χρόνο θα πληρώνει τζερεμέδες…… τόκο στους τραπεζίτες για ένα δάνειο που θα αυξάνεται κατά 3% του εγχωρίου προϊόντος κάθε χρόνο!!! Οπότε μετά από μερικά χρόνια πάλι χρεωμένοι μέχρι τον λαιμό δεν θα είμαστε;;;;;; !!! Ουδείς βγήκε να μας εξηγήσει πώς οι χώρες της ένωσης πού ο μοναδικός τρόπος εξευρέσεως χρημάτων είναι οι εμπορικές τράπεζες θα μπορέσουν ποτέ να είναι οικονομικώς στιβαρές και ανεξάρτητες!!! Κανείς δεν μας λέει ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα όπως και όλες οι κεντρικές τράπεζες όλων των εθνών πλέον διευθύνονται από ιδιωτικά συμφέροντα!!! Κανείς δεν μας πληροφόρησε για το μεγάλο αφεντικό όλων των τραπεζών του κόσμου την. B. Ι .S. Bank of International Setlements στην Βασιλεία της Ελβετίας που καθορίζει το αν θα ζήσουμε καλά ή θα πεθάνουμε της πείνας!! Δυστυχώς την πατήσαμε… τόσα χρόνια μας γεμίζουν φούμαρα και ταυτόχρονα πουλάνε την ψυχή μας! 



πηγη: ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...