8.10.10

ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 200 ΠΑΙΔΙΑ & 100 ΧΗΡΕΣ...... (ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΥ)



O άνθρωπος με τους περισσότερους γάμους στην Κένυας έχει πεθάνει έχοντας παντρευτεί περισσότερες από 100 γυναίκες στη ζωή του και έγινε πατέρας περίπου 200 παιδιών. Παρατσούκλι του ήταν  "Κίνδυνος" επειδή  όταν κοίταζε τις  γυναίκες τις προσέλκυε επειδή ήταν κάτι παραπάνω απο όμορφος όπως ο ίδιος έλεγε.Ο Ancentus Akuku ήταν πάνω 90, όταν έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια.
Ο Akuku Κίνδυνος ήταν θρύλος στην Κένυα. Παντρεύτηκε την πρώτη σύζυγό του το 1939 και έγινε πολυγαμίτης περίπου 70 χρόνια πριν, στην ηλικία των 22. Παντρεύτηκε  12 από τις συζύγους του, την τελευταία 1992. Υπήρχαν τόσα πολλά παιδιά στην οικογένειά του ώστε ο Akuku να καθιερώσει δύο δημοτικά σχολεία αποκλειστικά για την εκπαίδευση των παιδιών του, καθώς επίσης και μια εκκλησία για την καλλιέργεια της οικογένειάς του.
Στο παρελθόν, σε συνεντεύξεις του ο  Akuku είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους οτι ήταν υπεύθυνος για την ονοματοδοσία σε όλα τα παιδιά του, ως τρόπος για να συνδεθεί  μαζί τους.
Φυσικά ήξερε όλα τα ονόματα των παιδιών του όπως και ποια ήταν η μητέρα του καθενός.
Ο θάνατός του ήταν ο υπ 'αριθμόν ένα θέμα της Κένυας στα μέσα ενημέρωσης σήμερα. Ραδιοφωνικοί σταθμοί έκαναν έκκλήση ειδικά στους άνδρες για το σεβασμό τους προς το πρόσωπο του.
Σε πολλές φυλές το να  έχουν αρκετές γυναίκες ήταν ένδειξη πλούτου και το καθεστώς για έναν άνδρα.Ο Κίνδυνος Akuku αντιπροσώπευε το απόλυτο σύμβολο της παραδοσιακής ανδρικής ηλικίας - και από τη στιγμή που οι σχέσεις των δύο φύλων ήταν  πιο απλές από ό, τι σήμερα.
Ενώ οι νεαροί Κενυάτες απέτισαν φόρο τιμής στον άνθρωπο με πάνω από 100 γυναίκες, οι περισσότεροι δήλωσαν ότι ο τρόπος ζωής δεν είναι δυνατόν να υπάρξει στο σημερινό περιβάλλον.
Από τις προίκες του κάθε γάμου επωφελήθηκε και έγινε επιχειρηματίας διαθέτοντας μεταφορική εταιρεία με μικρά λεωφορεία. Στη συνέχεια αγόρασε γη και κοπάδια τα οποία εμπορευόταν και σιγά σιγά, άπλωσε τα δίχτυα του σε ολόκληρη την περιοχή, δημιουργώντας μια αυτοκρατορία για τα τοπικά δεδομένα.

ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ!!!!!

πηγη : abcnews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...