6.10.10

ΠΙΠΙΛΕΣ ......

ειναι δυνατόν να είναι έτσι οι πιπίλες???
καλύτερες πάντως απο αυτές της παρακάτω είδησης.....


Πιπίλα από καουτσούκ ανακλήθηκε με απόφαση του ΕΦΕΤ, καθώς κρίθηκε επικίνδυνη, λόγω υπέρβασης της  ως προς  νιτροζώσιμες ουσίες.


Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των προληπτικών Προγραμμάτων Επισήμου Ελέγχου για την Ποιότητα και την Ασφάλεια των τροφίμων, διαπίστωσε υπέρβαση, ως προς τις νιτροζώσιμες ουσίες, σε ψευδοθήλαστρο (πιπίλα) και απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος από την ανωτέρω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει  εμπορική επωνυμία "CHICCO Physio Soft Gommoto Soother 0+ - (Orthodontic Chicco System)",  αριθμό παρτίδας 1009120051/12/2009, και παρασκευάζεται από την ιταλική επιχείρηση "Artsana SpA". Το προϊόν  διακινήθηκε στην Ελλάδα  μέσω της εταιρείας "Β & Μ. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε." Καλούνται οι καταναλωτές - γονείς που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το χρησιμοποιούν.

πηγη: protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...