10.10.10

Ετοιμάζει αλλαγές ο Σάντος

Τα προβλήματα που προέκυψαν από τον αγώνα με τη Λετονία οδήγησαν τον Φερνάντο Σάντος στην απόφαση να καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δύο ακόμη παίκτες προκειμένου να έχει περισσότερες επιλογές.

Ο Γιάννης Μανιάτης του Πανιωνίου και ο Γρηγόρης Μάκος της ΑΕΚ είναι τα δύο νέα πρόσωπα για την αναμέτρηση με το Ισραήλ. Η απουσία του τιμωρημένου Τοροσίδη αλλά και του τραυματία Τζιόλη, οδήγησαν τον ομοσπονδιακό τεχνικό στην απόφαση αυτή.

Πάντως όσον αφορά στην ενδεκάδα του αγώνα της Τρίτης, όλα δείχνουν ότι ο Λουκάς Βύντρα θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Τοροσίδη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι και η μοναδική αλλαγή στην άμυνα καθώς κατά τα άλλα τη θέση τους αναμένεται να διατηρήσουν ο Τζαβέλλας στο αριστερό άκρο και οι Παπασταθόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος στο κέντρο της άμυνας ενώ κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ξανά ο Σηφάκης.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή, ο Κατσουράνης αναμένεται να έχει τον ρόλο του Τζιόλη ενώ φανέλα βασικού θα έχει και ο Καφές. Όσο για τον Καραγκούνη, έχει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο αλλά αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Στην επίθεση τέλος, ο Νίνης και ο Σαμαράς(σ.σ έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο αλλά αναμένεται να αγωνιστεί) θα διατηρήσουν τη θέση τους ενώ για την κορυφή της "γραμμής κρούσης" θα δώσουν μάχη οι Μήτρογλου και Σαλπιγγίδης.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ενώ τη Δευτέρα το μεσημέρι, ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με το Ισραήλ.

Η ήττα του προσεχή αντίπαλου από την Κροατία(1-2) το Σάββατο το βράδυ, έφερε το συγκρότημα του Σλάβεν Μπίλιτς στην κορυφή του γκρουπ. Ο τεχνικός του Ισραήλ, Λουίς Φερναντέζ πάντως μετά το παιχνίδι τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει στη νίκη στην Ελλάδα.

"Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών μου. Πλέον κοιτάζουμε το ματς με την Ελλάδα. Πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε την Τρίτη και αν τα καταφέρουμε, θα διατηρήσουμε ακέραιες τις ελπίδες μας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γάλλος προπονητής.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 3 αγώνες)
1. Κροατία         7    5-1
2. Ελλάδα        5    2-1
3. Γεωργία         5    2-1
4. Ισραήλ           4   4-3
5. Λετονία          3   2-4
6. Μάλτα            0   1-5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...