21.1.11

Και όμως είναι 14 !!!!!!

Δύσπιστοι για την ηλικία ενός μαθητή σε σχολείο της Αγγλίας, εμφανίζονται οι καθηγητές του. Ο έφηβος έχει τα χαρακτηριστικά 24χρονου και μένει εκτός μαθημάτων μέχρι να αποδείξει ότι είναι 10 χρόνια νεότερος.

Το σχολείο Petersfield του Χαμφσάιρ της Αγγλίας έδιωξε τον 14χρονο μαθητή Πρινς Σάμερφιλντ επειδή το παρουσιαστικό της παραπέμπει σε 24χρονο γεγονός που αποτελεί απειλή για τα άλλα παιδιά λόγω της σωματικής του δομής.

Οι καθηγητές του σχολείου δεν πίστεψαν ότι το παιδί είχε γεννηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου του 1996 και όχι του 1986 όπως παραπλανητικά δείχνει η εμφάνισή του.


Παρά τις μάταιες προσπάθειες του παιδιού που επέμενε ότι είναι 14 χρονών, το σχολείο τον απέβαλε τη πρώτη κιόλας μέρα στέλνοντας επιστολή στη μητέρα του που της ζητούσαν να προσκομίσει αποδεικτικά για την ακριβή ηλικία του γιου της.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά λέει η 30χρονη μητέρα του "εάν οι ισχυρισμοί του σχολείου ήταν αληθείς θα έπρεπε να ήμουν πέντε όταν τον γέννησα".

Ωστόσο σύμφωνα με το σχολείο θα δεχτούν και πάλι πίσω τον 14χρονο μαθητή μόνο όταν πεισθούν για την ηλικία του.

Σημειώνεται ότι οι γονείς του παιδιού σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν νομικά κατά του σχολείο υποστηρίζοντας ότι η επιστολή ήταν μια απαράδεκτη κίνηση εκ μέρους τους.


ΠΗΓΗ: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...