31.1.11

Ανακοίνωση-απάντηση στον ΠΣΑΚ

Η ΚΑΕ Ηρακλής, ως όφειλε, απάντησε μέσω ανακοίνωσης στις αιτιάσεις του ΠΣΑΚ, όπως αυτές εκφράστηκαν νωρίτερα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ, αναφέρει: «Γι' αυτούς που νομίζουν ότι μια ομάδα είναι απλά ένα ΑΦΜ και ένα συμβόλαιο, ότι ένας σύλλογος για τον οποίο κάποιοι έδωσαν τη ζωή τους είναι ένα αυτοκίνητο ή ένα διαμέρισμα με ίντερνετ, με τους συνεταίρους μεσάζοντες και την Εφορία πληρωμένα, ενημερώνουμε ότι:

- ο ΗΡΑΚΛΗΣ σε καμία περίπτωση δε θα αφήσει απροστάτευτους από κάθε είδους χειραγώγηση τους αθλητές του, που οι ίδιοι παραδέχθηκαν διά του αρχηγού του Βλάντιμιρ Πέτροβιτς ότι «δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα του». Τους στηρίζει, τους πιστεύει και θα τους βοηθήσει, με όλες τις δυνάμεις της διοίκησης, να αποδείξουν ότι δίκαια τις φοράνε και γι' αυτό επιλέχθηκαν το καλοκαίρι ή αργότερα.

- καταδικάζει κάθε μορφή και έκφραση βίας, όπως ίσως δεν κάνουν άλλοι, όταν πέφτουν φωτοβολίδες κατά παικτών μεσούσης αγώνων, ή όταν διακόπτονται αγώνες με οχετό ύβρεων και ρίψης αντικειμένων. Αλλά φευ, σε αυτούς τυγχάνει να εμπλέκονται οι εργοδότες τους, οπότε καλύτερα να σιωπούν τότε, έτσι κύριοι του ΠΣΑΚ;

- Στον αγώνα για βελτίωση των συνθηκών του επαγγελματικού μπάσκετ ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι μπροστάρης, παλεύει μόνος εναντίον όλων, και θα συνεχίσει να το κάνει, χωρίς να φοβάται κανέναν. Σε καμία περίπτωση δε θα εμπλακεί στα "παιχνίδια εξουσίας" οποιωνδήποτε, ιδίως αυτών που οι "ριψάσπιδες" συμβουλάτορες τούς τους κρατούν απλήρωτους επί μήνες στις ομάδες τους, χωρίς να βγάζουν "κιχ" εκεί, και φυσικά χωρίς… ανακοινώσεις.

Ας μας επιτρέψουν οι κάθε λογής «εχθροί» μας, ακόμη και αυτοί που θέλουν να λέγονται «φίλοι» μας, να λύσουμε μόνοι μας τα εσωτερικά μας ζητήματα και ας μας κρίνουν στο τέλος της χρονιάς, συγκρίνοντας τη συνέπεια μας με αυτή των «εργοδοτών» τους.

Υ.Γ.: Εμείς στο Ιβανώφειο τιμούμε όποιον φοράει και τιμάει τη φανέλα μας, ανέκαθεν. Οι παίκτες μας δε χρειάζονται «τιμητές», «όψιμους μανατζερίσκους», ή «νταβατζήδες». Μπορούν μόνοι τους να αποδείξουν ότι άξια φορούν την φανέλα μιας απ' τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας! Και εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους για να το κάνουν…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...