14.1.11

Βουίζει η Αθήνα για συμφωνία ΑΕΚ-Βέλλιου??

Στο χέρι της ΑΕΚ βρίσκεται πλέον η απόκτηση ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η κιτρινόμαυρη διοίκηση έχει καταφέρει να πετύχει μια πρώτη προφορική συμφωνία με τον Απόστολο Βέλλιο. Και πλέον αυτό που απομένει προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 19χρονου επιθετικού, είναι να τα βρει η ΑΕΚ και με τον Ηρακλή.

Θεωρητικά βεβαίως, αυτό είναι και το πιο εύκολο κομμάτι της υπόθεσης. Βλέπετε, ο Βέλλιος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από το «Γηραιό». Και το δύσκολο ήταν να καταφέρει η ΑΕΚ να τον… πείσει να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, με δεδομένο πως υπήρχε και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Όπως όλα δείχνουν όμως, οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να φτάσουν-πριν τρεις μέρες- σε μια πρώτη προφορική συμφωνία με την πλευρά του παίκτη(απομένουν ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες). Και τώρα απομένει να βρεθεί ο τρόπος να συναινέσει και ο Ηρακλής. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει υψηλές απαιτήσεις για την άμεση παραχώρηση του 19χρονου επιθετικού, με δεδομένο πως το καλοκαίρι θα τον χάσει ως ελεύθερο. 

Επομένως η ΑΕΚ με ένα ποσό της τάξεως των 200χιλιάδων Ευρώ, μπορεί να κλείσει την μεταγραφή. Μια μεταγραφή την οποία οι κιτρινόμαυροι κυνηγούν από το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο τώρα η ΑΕΚ έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη από ενίσχυση στην γραμμή κρούσης με δεδομένο το διαζύγιο με τον Τζιμπούρ, την λήξη του συμβολαίου του Λυμπερόπουλου στο τέλος της σεζόν, αλλά και το αβέβαιο μέλλον του Μπλάνκο. Εξάλλου αυτά τα δεδομένα στην επιθετική γραμμή της ΑΕΚ, πείθουν και τον Βέλλιο να προτιμήσει την ΑΕΚ, καθώς βλέπει πως θα έχει περισσότερες ευκαιρίες.  

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

πηγη Theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...