16.1.11

Το πείραμα με την τιμή του καφέ και πώς μας δουλεύει η κυβέρνηση της ακρίβειας

Ωραίος και έξυπνος ο σύντροφος. Στις 18 Δεκεμβρίου πήρε ένα κουτί NESCAFE CAPUCCINO από Supermarket. Ακολούθησε πριν από μερικές μέρες η συμφωνία Χρυσοχοϊδη εμπόρων για μειώσεις, την οποία προέβαλλαν με τυμπανοκρουσίες τα πασοκικά ΜΜΕ (δηλαδή ..όλα).
Ο σύντροφος ξαναπήγε στο ίδιο σούπερ μάρκετ και πήρε το ίδιο ακριβώς προϊόν.
Και δείτε τι διαπίστωσε κ.Χρυσοχοϊδη...και σας παρακαλούμε μη ξαναχρησιμοποιήσετε στρατιές ηλιθίων επικοινωνιολόγων, ούτε το κυβερνητικό MEGA για να κάνετε το άσπρο - μαύρο. Οι σκαναρισμένες αποδείξεις είναι αδιάψευστος μάρτυρας της ακρίβειας. Πληρώνουμε που πληρώνουμε, μη μας δουλεύετε κι από πάνω!
Δείτε τις:

"Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθώ λεπτομερειακά τις τιμές των προϊόντων στα super markets.
Επειδή όμως ο Χρυσοχοϊδης υποσχέθηκε μειώσεις τιμών είπα να κάνω μια δειγματοληπτική σύγκριση. Δείγμα ο καφές που πίνω.
Στην φωτό διακρίνουμε ότι ο ΙΔΙΟΣ καφές από το ΙΔΙΟ super market αυξήθηκε από 3,31€ σε 3,98€
Αύξηση ΠΑΝΩ από 20% μέσα σε ένα μήνα!!!
Ε, τι να πω από εκεί πέρα; Ότι αυτή είναι μια…πετυχημένη Κυβέρνηση???
Ασφαλώς και δεν μπορώ να το πω…"
πηγή




Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Επειδή ενδέχεται όμως κάποιοι από τους αναγνώστες αυτού του άρθρου, να είστε πολύυυυυ ΠΑΣΟΚ, (έως ...Μυλόπουλος δηλαδή ή Τσαρουχάς),  και δεν θέλετε να ζείτε την πραγματική πραγματικότητα, αλλά την εικονική των πασοκικών ΜΜΕ κι εμείς δεν θέλουμε να σας στεναχωρήσουμε, κάντε ένα κλικ εδώ, να χορτάσει το μάτι σας μειώσεις τιμών (στη φαντασία βέβαια, αλλά τουλάχιστον θα πάρετε τα πάνω σας ψυχολογικά. Την τσέπη ...χέσ'την. Ψωμί κι ελιά και Γιώργο βασιλιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...