19.1.11

ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ …

ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ …

Την Δευτέρα το βράδυ, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, και στην εκπομπή του Παπαχελά, καλεσμένος ήταν ο αντιπρόεδρος Πάγκαλος, ο οποίος μεταξύ των άλλων ανακριβειών (επιεικής όρος) που είπε, είπε και...
 κάτι που προφανώς πέρασε απαρατήρητο τόσο από το ακροατήριο , όσο και εσκεμμένα ίσως από τον Παπαχελά που δεν τον "στρίμωξε" όσο έπρεπε.
Τι είπε λοιπόν ο Πάγκαλος για να δικαιολογήσει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ που ψήφισε το κόμμα του και έβαλε τη χώρα σε κατάσταση κατοχής , υποτέλειας και τα λοιπά συμπαραμαρτούντα; Μας είπε λοιπόν ότι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ μας φαίνεται σκληρό , διότι ανάγκασε τη κυβέρνηση να κάνει αυτά που είχε υποσχεθεί στο λαό !!!
Ώστε αυτά είχατε υποσχεθεί κύριε Πάγκαλε, τόσο προεκλογικά, όσο και κατά τη συζήτηση για τη λήψη ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης στη Βουλή; Μάλλον ήσασταν απών πνευματικά και δεν ακούγατε τα συνθήματα και τις άλλες ψευδείς υποσχέσεις που έδινε από τα μπαλκόνια και τις συνεντεύξεις ο πρωθυπουργός σας, προκειμένου να ψηφισθεί το κόμμα σας και να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...