29.1.11

Βέλλιος: "Πάντα στην καρδιά μου ο Ηρακλής"

Επιμέλεια: BLUEARENA

Ο Απόστολος Βέλλιος βρέθηκε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η κυανόλευκη αποστολή, με σκοπό να αποχαιρετίσει τους πρώην -πλέον- συμπαίκτες του. Ο 19χρονος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα "onsports.gr", δηλώνοντας ότι... 
«Είναι ένα όνειρο για μένα το βήμα στην Έβερτον. Τώρα, αρχίζει η δουλειά, με σκοπό να δικαιώσω όλους όσους πίστεψαν στις ικανότητές μου. Το συμβόλαιό μου θα είναι διάρκειας 3,5 ετών και μάλλον αύριο θα ανακοινωθεί από την Έβερτον η απόκτησή μου».
Όσον αφορά τον Ηρακλή, ο Βέλλιος υπογράμμισε: «Ο Ηρακλής πάντα θα βρίσκεται στην καρδιά μου. Είναι η ομάδα που υποστηρίζω και ευχαριστώ τόσο τη διοίκηση, αλλά και τους φιλάθλους. Θέλω να ευχηθώ να πάνε όλα καλά και ο Ηρακλής να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος».



Στην Έβερτον θα συνεχίσει την καριέρα του ο Απόστολος Βέλλιος. Η συμφωνία είναι δεδομένη, με τον Βέλλιος να αναχωρεί τα ξημερώματα για το Λίβερπουλ. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα.Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι -πιθανότατα- διάρκειας 3,5 ετών. Η ΠΑΕ Ηρακλής θα εισπράξει ένα σεβαστό ποσό, που δεν θα απέχει από το ποσό που προβλέπεται βάσει του training fee που έχει ορίσει η ΦΙΦΑ.
Η ιδανική κατάληξη του σήριαλ, θα ήταν η παραμονή του Βέλλιου. Από τη στιγμή όμως που ο παίκτης  ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν η καλύτερη δυνατή για τον σύλλογο. Θα εισπράξει άμεσα χρήματα για να καλύψει "τρύπες" και παράλληλα θα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Αγγλίας, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Από τη στιγμή που η πρόταση της ΠΑΕ προς τον Βέλλιο δεν έγινε αποδεκτή, δύο ήταν οι επιλογές των διοικούντων. Είτε να θέσουν τον παίκτη στο περιθώριο για έξι μήνες και να μην εισπράξει η ΠΑΕ ούτε ευρώ, είτε να τον παραχωρήσουν στην Έβερτον και να βάλει η εταιρία στα ταμεία της κάποια χρήματα.
"Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης με την πλευρά του Απόστολου Βέλλιου, συναποφασίστηκε (με βάση και την διάθεση για καριέρα στο εξωτερικό, που έχει εκφράσει ο ποδοσφαιριστής) ότι το πλέον εποικοδομητικό, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο, θα ήταν η αποδοχή της πρότασης, την οποία κατέθεσε η Everton, για την μεταγραφή του στον αγγλικό Σύλλογο. Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία της μετακίνησής του στην αγγλική ομάδα. Ευχόμαστε στον Απόστολο Βέλλιο κάθε επιτυχία στο μεγάλο βήμα, που πραγματοποιεί", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...