20.1.11

Ο Hamilton θα οδηγήσει πρώτος την MP4-26


Ο Lewis Hamilton θα είναι ο πρώτος οδηγός που θα δοκιμάσει το νέο μονοθέσιο της McLaren για το 2011 στις 10 Φεβρουαρίου.
Η βρετανική ομάδα δήλωσε πως ο Jenson Button θα δοκιμάσει την MP4-26 την δεύτερη μέρα των δοκιμών στη Χερέθ της Ισπανίας. Όλα αυτά σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του πρακτορείου Reuters, Alan Baldwin όπως τα έγραψε στο Twitter του.
Η McLaren θα παρουσιάσει την MP4-26 στις 4 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο, και έτσι στο πρώτο τεστ της χρονιάς, στη Βαλένθια, θα διαθέτει ένα “υβριδικό” σασί της MP4-25 που θα δοκιμάσει ο δοκιμαστής της ομάδας, Gary Paffett.
Ο Hamilton την περασμένη Τετάρτη οδήγησε την MP4-26 στον προσομοιωτή της ομάδας. Ο πρωταθλητής του 2008 έγραψε στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter του, IAmLewis4Real:
Το αυτοκίνητο έχει καλή αίσθηση, όμως ποτέ δεν ξέρεις που θα είναι οι άλλοι, αλλά είμαι ευχαριστημένος με το που βρισκόμαστε.
Η εφημερίδα The Sun γράφει, ότι ο Hamilton έχει έναν νέο προσωπικό γυμναστή, τον Φινλανδό Antti Vierula. Οι διακοπές των 6 εβδομάδων για τους Hamilton και Button τελείωσαν χθες, αφού οι 2 οδηγοί θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για τη νέα χρονιά που θα περιλαμβάνει 20 αγώνες με τεράστιο ανταγωνισμό.

πηγη: autoblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...