29.1.11

Στην Έβερτον ο Βέλλιος!

Στην Έβερτον ο Βέλλιος!

Για άλλο λιμάνι τον προόριζαν, σε άλλο κατέληξε! Ο λόγος για τον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος άφησε πίσω του τα... σενάρια για Ολυμπιακό και ΑΕΚ καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της  Έβερτον.
Ο Απόστολος Βέλλιος διάλεξε τελικά άλλο λιμάνι από αυτό του Πειραιά. Ο νεαρός στράικερ τον οποίο ήθελε ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με την Έβερτον.


Μάλιστα η ΠΑΕ Ηρακλής προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση, τονίζοντας πως ύστερα από συζήτηση που έγινε με τον παίκτη και με βάση και τη διάθεσή του για καριέρα στο εξωτερικό, αποδέχθηκε την πρόταση της αγγλικής ομάδας. Όπως συμπληρώνουν οι άνθρωποι της ομάδας στην ανακοίνωσή τους, θα υπάρξουν λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία μετακίνησής του στην αγγλική ομάδα.

Κλείνοντας ο Γηραιός ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον Βέλλιο, που σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες έχει ήδη μεταβεί στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο 3,5 ετών με τον Ηρακλή να παίρνει πάνω από 300 χιλ. ευρώ από την Everton.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης με την πλευρά του Απόστολου Βέλλιου, συναποφασίστηκε (με βάση και τη διάθεση για καριέρα στο εξωτερικό, που έχει εκφράσει ο ποδοσφαιριστής) ότι το πλέον εποικοδομητικό, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο, θα ήταν η αποδοχή της πρότασης την οποία κατέθεσε η Everton για τη μεταγραφή του στον αγγλικό Σύλλογο. Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία της μετακίνησής του στην αγγλική ομάδα.

Ευχόμαστε στον Απόστολο Βέλλιο κάθε επιτυχία στο μεγάλο βήμα που πραγματοποιεί.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...