21.1.11

Επιβεβαίωση Βέλλιου για Μπολόνια

Ο πατέρας του Απόστολου Βέλλιου, Κώστας, επιβεβαίωσε στον Sentra 103,3 τις επαφές με την Μπολόνια, εξέφρασε προτίμηση σε ομάδα του εξωτερικού, ενώ διέψευσε ότι έχει υπάρξει κάποια συμφωνία με την ιταλική ομάδα.
 
«Χθες το βράδυ ήρθε μια πρόταση δια του εκπροσώπου», δήλωσε ο Κώστας Βέλλιος και συνέχισε: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στο εξωτερικό; Είναι ό,τι καλύτερο» ενώ συμπλήρωσε χαριτολογώντας ότι: «Για μένα η χαρά μου θα ήταν να αγωνίζεται για 2-3 χρόνια ακόμη στον Ηρακλή για ευνόητους λόγους. Τώρα πάλι στην προπόνηση είμαι και τον παρακολουθώ».

Το θέμα για τη συμφωνία Βέλλιου και Μπολόνια δημοσίευσε η ιταλική «Gazzetta dello Sport», ρεπορτάζ της οποίας ανέφερε ότι ο Βέλλιος έχει συμφωνήσει ήδη με την ιταλική ομάδα, με την οποία μάλιστα αναμένεται να υπογράψει και πολυετές συμβόλαιο.
Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη, αλλά επισημαίνεται πως οι «ροσομπλού» κινήθηκαν πιο γρήγορα και έκλεισαν τον νεαρό φορ του Ηρακλή.
Ο Βέλλιος το καλοκαίρι είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί για τη μεταγραφή του, όπως επιβεβαίωσε και ο πατέρας του κι ενώ για τον 19χρονο επιθετικό ερίζουν ΑΕΚ και Ολυμπιακός.
«Είναι τιμή για τον Απόστολο, όπως τιμή είναι και το ενδιαφέρον των ελληνικών ομάδων. Είναι τιμή να το θέλουν το παιδί  προπονητές σαν τον Βαλβέρδε ή τον Χιμένεθ», τόνισε σχετικά ο Κώστας Βέλλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...