12.1.11

Μουσικοχορευτική κατασκοπία (Εναλακτικη διασκέδαση)

Σύγχρονο καμπαρέ, οπτικοακουστικό θέαμα υψηλών προδιαγραφών, μουσικοχορευτικό σόου, dinner theatre πρόταση… Όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί ταιριάζουν στο πληθωρικό θέαμα «Επιχείρηση Μάτα Χάρι», με πρωταγωνιστές τη Νίνα Λοτσάρη, τον Χάρη Ρώμα, τον Μέμο Μπεγνή, την Τάνια Τρύπη και τον Γιάννη Σκουλά στο μεταμορφωμένο σε music hall «Rex».
Κ ομψότητα και αισθησιασμός... Τα φώτα χαμηλώνουν, οι προβολείς ανάβουν, η ορχήστρα που βρίσκεται στη σκηνή ανεβάζει ένταση και –αμέσως μετά το καλωσόρισμα του ντυμένου σε στιλ Κλουζό Χάρη Ρώμα– ένα μπαλέτο με καλλίγραμμες χορεύτριες κάνει την εμφάνισή του για να πλαισιώσει τη Νίνα Λοτσάρη. Εκείνη εισβάλλει στη σκηνή ως Μάτα Χάρι, τραγουδώντας και σημαδεύοντας το κοινό με ένα περίστροφο. Λαμπερή και μελωδική, φέτος η γνωστή σοπράνο, παράλληλα με τις εμφανίσεις της στην οπερέτα «Το μικρόβιο του έρωτα» στη Λυρική Σκηνή, πρωταγωνιστεί και στη μουσικοχορευτική παράσταση του «Rex». Από αυτήν παρελαύνουν οι… εξυπνότεροι κατάσκοποι του κόσμου, οι Λάρα Κροφτ, Τζέιμς Μποντ, Μάτα Χάρι κ.ά. Πρόκειται για μια παράσταση με πλούσια κοστούμια κι εντυπωσιακά σκηνικά, η οποία μεταφέρει στην καρδιά της Αθήνας κάτι από τον αέρα της γαλλικής κομψότητας και του αισθησιασμού.

Γνωστές μελωδίες και τραγούδια «τρέχουν» γύρω μας, σε ενορχήστρωση του Κωνσταντίνου Παγιάτη, και σιγοτραγουδάμε γνώριμα κομμάτια από τα ’60s και τα ’70s καθώς και από γνωστά μιούζικαλ (όπως το «Chicago» και το «Cabaret»), παρέα με τους ερμηνευτές-performers Νίνα Λοτσάρη, Μέμο Μπεγνή (διαθέτει θαυμάσιες φωνητικές ικανότητες) και Τάνια Τρύπη (η κίνησή της είναι εξαιρετική και χορεύει με πολύ μεγάλη άνεση).

Μέχρι και φλαμένκο, εκτελεσμένο μάλιστα από μια δυναμική ομάδα χορευτριών, διαθέτει το τρίωρο θέαμα που σκηνοθέτησε και χορογράφησε η Αποστολία Παπαδαμάκη. Αυτή η έντονη θεατρικότητα ενισχύεται ακόμη περισσότερο από την εναλλαγή των σκηνικών του Μανώλη Παντελιδάκη αλλά και από την παρουσία του Χάρη Ρώμα, ο οποίος δίνει τον κωμικό τόνο της παράστασης με τον –σε στιλ κομφερανσιέ– ρόλο του.

Να πούμε, τέλος, ότι το συγκεκριμένο θέαμα αγκαλιάζει ποικίλα καλλιτεχνικά είδη και σίγουρα αποτελεί μια ιδιαίτερη πρόταση εορταστικής εξόδου, με βάση τα διεθνή πρότυπα, τα οποία θέλουν τα εντυπωσιακά σόου να συνδυάζονται και με το φαγητό. Το μενού περιλαμβάνει ορεκτικό, κυρίως πιάτο (έχετε ένα επιλέξετε ανάμεσα σε χοιρινό, κοτόπουλο και γλώσσα σχάρας) και επιδόρπιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...