4.1.11

Και την σκότωσε, και την κληρονομεί!


Παράλογο? Καθόλου! Ένας άνδρας που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της πεθεράς του θα κληρονομήσει μέρος της περιουσίας της, όταν φυσικά βγει από τη φυλακή. 


Το περιστατικό συνέβη -πού αλλού- στην Αμερική,
που για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται πως το παράλογο από το λογικό χωρίζεται από μια λεπτή, ελάχιστη γραμμή.




Ολα ξεκίνησαν όταν ο Ο Μπράντον Παλαντίνο, 24 ετών και τοξικομανής, επιχείρησε να κλέψει τα κοσμήματα της 59χρονης πεθεράς του, Νταϊάν Έντουαρντς. Αυτό έγινε το 2008 και ο νεαρός δεν ήταν και τόσο τυχερός, αφού η πεθερά τον έπιασε στα πράσα και εκείνος την σκότωσε. Ομολόγησε δε την πράξη του και καταδικάστηκε από την αμερικανική δικαιοσύνη σε 25 χρόνια κάθειρξη.



Ωτσόσο η 59χρονη, σε διαθήκη που είχε κάνει άφηνε όλη την περιουσία της -που δεν ήταν και λίγη, περίπου 430.000 δολάρια- στη μοναχοκόρη της, την 23χρονη σύζυγο του Παλαντίνο, Ντίνα.


Οταν ο 24χρονος συνελήφθη, η Ντίνα ξόδεψε σχεδόν 190.000 δολάρια από την κληρονομιά, για να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα του άνδρα της. Όμως, τον περασμένο Φεβρουάριο η νεαρή πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αφήνοντας στο φυλακισμένο σύζυγό τα υπόλοιπα χρήματα και το σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα. Κληρονομιά που θα πάρει ο Μπράντον Παλαντίνο μόλις αποφυλακιστεί.


Εξαλλη η αδελφή της δολοφονημένης πεθεράς, Ντόνα Λάρσεν, σκοπεύει να αποτανθεί στα δικαστήρια για να εμποδίσει τον Παλαντίνο να πάρει το σπίτι και τα χρήματα. Διατείνεται μάλιστα ότι η νεαρή Ντίνα ήταν συνεργός στην κλοπή και τη δολοφονία της μητέρας της και ότι αργότερα αυτοκτόνησε από τύψεις.

Τί αλλο θα ακούσουμε...


ΠΗΓΗ: www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...