11.1.11

Μετρητά ή τουρνουά;Το πόκερ είναι πόκερ.

Το πόκερ είναι πόκερ. Αυτή είναι μια απλή, αλλά αληθινή δήλωση. Ανεξάρτητα από το αν παίζεις παιχνίδια μετρητών ή τουρνουά, το χρώμα κερδίζει την κέντα, και το καλύτερο χέρι στο άνοιγμα των φύλλων θα κερδίσει το ποτ. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένας παίκτης με επιτυχία σε τουρνουά μπορεί να κερδίσει σε τραπέζια μετρητών και το αντίστροφο. Τα τουρνουά και τα παιχνίδια μετρητών είναι διαφορετικά και αρκετοί παίκτες – ακόμη και κορυφαίοι επαγγελματίες – λαμβάνουν αρκετά νωρίς την απόφαση να ειδικευτούν σε ένα από τα δύο. 

Αυτό που θα επιλέξεις να παίξεις θα πρέπει να βασίζεται σε μια σειρά διάφορων παραγόντων, συμπεριλαμβανομένου του στυλ παιχνιδιού σου και των φιλοδοξιών σου. Παίζεις πόκερ για ψυχαγωγία ή το θεωρείς ενδεχομένως ως μια μακροπρόθεσμη επιλογή σταδιοδρομίας; Παίζεις για τη δόξα ή για τα χρήματα; 

Αναμφισβήτητα τα τουρνουά παρέχουν βραχυπρόθεσμα μικρότερο χρηματοοικονομικό κίνδυνο. Αν δεν παίζεις σε τουρνουά με δυνατότητα rebuy, γνωρίζεις ακριβώς πόσα χρήματα μπορείς να χάσεις. Αντίθετα, τα παιχνίδια μετρητών παρέχουν ......
ουσιαστικά απεριόριστες απώλειες και κέρδη, και μπορείς να παίξεις το κάθε χέρι με το σύνολο των μαρκών που έχεις στο τραπέζι. 

Ωστόσο, τα παιχνίδια μετρητών παρέχουν εξαιρετικά μικρότερη διασπορά. Κάθε χέρι μετρητών που παίζεις είναι μια ανεξάρτητη οντότητα και σε βάθος χρόνου, μετά από χιλιάδες χέρια, ο παράγοντας τύχη εξαλείφεται και τα αποτελέσματα σου θα αντικατοπτρίζουν το επίπεδο των προσόντων σου. Είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίζεις αν μπορείς να τα καταφέρεις ως παίκτης μετρητών. Αν ο λογαριασμός σου φουσκώνει και κερδίζεις παιχνίδια, τότε είσαι καλός παίκτης. Αν ανεβείς ένα επίπεδο και αρχίσεις να χάνεις, πέφτεις και πάλι. Η επιλογή παιχνιδιού είναι σημαντική και ο στόχος σου θα πρέπει πάντοτε να είναι να παίζεις σε παιχνίδια στα οποία είσαι καλύτερος από τους άλλους παίκτες στο τραπέζι. 

Δεν μπορείς να επιλέξεις τη θέση στην οποία θα κάθεσαι σε ένα τουρνουά, αλλά μπορείς να διαλέγεις τα τουρνουά στα οποία παίζεις, και αυτό θα πρέπει να βασίζεται στον λογαριασμό σου. Είναι επίσης σωστό ότι χρειάζεσαι αρκετή δόση τύχης για να κερδίσεις τουρνουά, γιατί ακόμη κι αν παίζεις τέλεια, μπορεί να χάνεις. Και να χάνεις. Και να χάνεις! Ακόμη και οι καλύτεροι παίκτες τουρνουά μπορούν να περάσουν πολύ καιρό χωρίς μεγάλη νίκη, και αν το πόκερ αποτελεί την κύρια πηγή εισοδήματος σου, ενδέχεται να βρεις τη διαχείριση αυτών των μεταπτώσεων αρκετά δύσκολη. Τα τουρνουά μπορούν επίσης να απομυζήσουν τον χρόνο σου. 

Αν παίζεις σε μεγάλα τουρνουά, θα πρέπει να είσαι σε θέση να αφιερώσεις πολλές ώρες, ειδικά αν παίζεις σταθερά μεγάλα ποσά – δεν μπορείς να παίζεις με αυξομειώσεις ανάλογα με τον τρόπο ζωής σου όπως κάνεις με τα παιχνίδια μετρητών. 

Από την άλλη, τα τουρνουά σου προσφέρουν την ευκαιρία να κερδίσεις χρηματικά ποσά που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου και να λάβεις τεράστια κοινωνική έκθεση με λίγο μόλις ρίσκο.


Αν σας άρεσε η δημοσίευση κάντε τη κοινοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καλημέρα!!!!!!  Σήμερα έχουν γενέθλια 2 πολύ σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Cristiano Ronaldo και ο Neymar Jr.  Είναι πολύ σημαντική μέρα επ...